השמנת יתר

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

01/08/2013 | 02:19 | מאת: גילית הראל

בתי בת השבע מטופלת ברספרדל. כתוצאה ממתן התרופה חלה עליה משמעותית בתיאבון וכמובן, עליה משמעותית במשקל- השמנת יתר. האם העליה המאסיבית במשקל אמורה להפסק בשלב מסויים? האם ניתן למתן את התיאבון בדרך כלשהיא? האם דיאטה ופעילות גופנית יעילות במצב המתואר?

02/08/2013 | 01:42 | מאת: adi

שלום גלית ואולגה. ראשית אני מקבלת רספרידל (1 מג). גלית - מה שאת יכולה לעשות: א. לדבר עם הפסיכיאטר/רופא הילדים ב. להפוך את הבית לבריא: כלומר: לעבור לחטיפים על בסיס בריא, להוסיף פעילות לכל המשפחה, בכלל, להגיש ירקות על השולחן. ג. לחזק אותה! המון חום ואהבה! אולגה, מזמינה אותך להחכים את שתינו. עדי (בת 41, מקבלת רספירידל בגלל חרדות)

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה