תפו"א

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

29/07/2013 | 14:28 | מאת: תמר

שלום, רציתי לדעת האם מותר לאכול תפו"א שכבר בוקעים מהם כל מני סיבים - גם אם אני חותכת את הקטע ממנו הסיב בוקע. שמעתי זה רעיל השאלה אם זה פוגע בכל התפו"א או מותר לאכול את היתר? כנ"ל לגבי קטעים קטנים שהעלו רקבון בתפו"א - האם מותר לאוכלו לאחר שחתכתי את הקטע הרקוב? תודה.

30/07/2013 | 16:21 | מאת: ד"ר אולגה רז

את נשמעת לי מאוד חסכנית. אם אוכלמקולקל, למה לא לזרוק אותו? או לסירוגין, לא לקנות יותר מידי. אם את מנקה טוב טוב את המקומות שמהם בוקע הצמח אז ניתן לאכול את היתר. תשתדלי לא להגיע למצב את הזה

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה