ביצים

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

25/07/2013 | 14:54 | מאת: שפי

שלום רב, נותרתי עם הרבה ביצים שהיו במקרר אך תוקפם פג לפני כיומיים. האם ניתן לשהתמש בהןועד מתי? תודה.

25/07/2013 | 15:12 | מאת: ד"ר אולגה רז

טריות של ביצה בודקים בתוך מים: בצד הפחוס (הרחב) של הביצה מצטבר אויר שמשמש כמצוף. ככל שהיא צפה יותר היא יותר ישנה. אם הצד הפחוס עולה מעל פני המים אז הביצה ישנה

25/07/2013 | 16:06 | מאת: שפי

ראשית תודה על תשובתך. ניסיתי לבדוק זאת. מקווה שהבנתי. הנחתי את הביצים בקערת מים עמוקה והצד הרחב לא התרומם - הן יותר "נעמדו" על הצד הצר, כלומר לא אופקי אלא האנכי. אני מניחה אם כך שהן עדיין ראוייות למאכל? שוב תודה

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה