לחם מלא

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

14/06/2013 | 09:51 | מאת: אייל

שאלה קצת שטותית: כחלק מהפיכת התפריט שלי ליותר בריא, החלפתי את הלחם הרגיל בלחם מחיטה מלאה (טרום נבוטה) ואת הגבינה צהובה לדלת שומן 5%. הבעיה זה לא טעים בכלל!! אם אניעושה מהם טוסט (אולי יצא יותר טעים..) הערכים התזונתיים שלהם והויטמינים יאבדו בדרך?

15/06/2013 | 23:39 | מאת: יוסי

עדיף שתפסיק לגמרי עם לחם לבן עדיף לחם אחיד פרוס(שלם נקרא לחם שחור!)ולחם מלא תיקח סוג שהוא גם טעים ותגוון ועדיף שבאמת תפחית בכל המותרים עם השומן רווי כמו גבינה צהובה אבל מי אמר לך לעשות את הכל ביום אחד זה לא נכון כי בדרך כלל בסוף מפסיקים לגמרי לשמור.

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה