דיאטה מהירה

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

11/06/2013 | 14:57 | מאת: שירה

שלום רב, אני בת 33 וסובלת מעודף משקל. אני מתחתנת בעוד חמישה וחצי חודשים והייתי רוצה מאוד להוריד 15 קילו. התלבטתי אם לעשות דיאטות מהירות (כגון הורמון hcg) אך אני מבינה שזה ממש לא בריא. יחד עם זאת, רוצה ירידה מהירה.. האם יש לך הצעה עבורי? תודה, שירה

13/06/2013 | 13:45 | מאת: מיכאלה

אין תרופת קסם להורדה במשקל והורדה של 15 ק"ג בחמישה חודשים לא כל כך בריאה ואף עלולה לגרום לעלייה גדולה יותר. לדעתי פשוט תתחילי מאכילה נכונה ובריאה, תאכלי דגנים מלאים, קטניות, הרבה ירקות, תשתדלי לשתות הרבה מים, אני באופן אישי גם משלבת תוסף תזונה של סיבי קונג'אק של סופהרב, שעוזרים בתהליך הירידה במשקל, והכי חשוב תשלבי פעילות גופנית כלשהי (אני התחלתי מהליכות של פעמיים בשבוע והיום אני הולכת כמעט כל יום). את תראי שהקילוגרמים פשוט ירדו להם ואת תרגישי טוב! בהצלחה!

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה