תפריט לסובלי אנמיה

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

05/06/2013 | 22:37 | מאת: מגי

שלום, אני בת 18 ובגובה של מטר 58 אני שוקלת בערך 54 קילו. אני עוסקת בפעילות ספורטיבית באופן קבוע ומשתדלת לאכול בריא. אני רוצה לרדת קצת במשקל אבל אני סובלת מאנמיה מחוסר ברזל ולכן אני לא יודעת איזו תפריט יעזור לי לרדת במשקל ובאותו זמן גם ישפר את המצב הבריאותי שלי. ידוע לי שבמבנה גוף כמו שלי קשה מאוד להוריד במשקל וגם יש לי נטיעה תורשתית להשמנה. אני זקוקה לעצה. תודה מראש.

20/06/2013 | 13:35 | מאת: גלית אלדרוטי

שלום לך מגי, כל שעלייך לעשות הוא לפנות לדיאטנית קלינית לשם קבלת הנחיות לתפריט עשיר בברזל לשם שיפור האנמיה. באשר למשקלך, על פי הנתונים שציינת משקלך נראה תקין, גם בנושא זה כדאי להתייעץ עם הדיאטנית. דיאטנית קלינית בקופ"ח תוכל בהחלט לסייע לך. בהצלחה!

20/06/2013 | 13:36 | מאת: גלית אלדרוטי

שלום לך מגי, כל שעלייך לעשות הוא לפנות לדיאטנית קלינית לשם קבלת הנחיות לתפריט עשיר בברזל לשם שיפור האנמיה. באשר למשקלך, על פי הנתונים שציינת משקלך נראה תקין, גם בנושא זה כדאי להתייעץ עם הדיאטנית. דיאטנית קלינית בקופ"ח תוכל בהחלט לסייע לך. בהצלחה!

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה