אי סבילות ללקטוז

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

28/05/2013 | 15:20 | מאת: א.

שלום רב, אני סובלת מאי סבילות למוצרי חלב, הבנתי מהכתבה באתרכם כי אפשר לקחת תרופות לפני אכילת מוצרי החלב בכדי לא לסבול . האם גם נשים מניקות יכולות לקחת תרופות אלו? זה מסוכן לתינוק? תודה א.

28/05/2013 | 16:09 | מאת: גלית אלדרוטי

שלום לך א, מדובר בתכשיר שאינו תרופה, זהו האנזים החסר לך בגוף ולכן אין כל מניעה ליטול אותו גם במהלך הריון והנקה. כעיקרון, בגופינו פעילים אנזימים רבים וזהו רק תוסף חיצוני של אנזים שאינו פעיל אצלך. כמובן שתמיד רצוי לעקוב אחר התינוק ולוודא שאין כל תופעה חריגה, כך עם כל מזון שהינך אוכלת. בהצלחה ומזל טוב...

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה