יומן אכילה

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

16/05/2013 | 22:07 | מאת: דנה

שלום, הרני מצרפת לך את יומן האכילה שלי היום בבוקר- 2 בורקס חמאה , אצבע וניל גדול , מאפה וניל , לחמנייה ארוכה, לחמנייה עם שומשום עם טחינה ו-200 גרם עוף בגריל. בצהריים - אכלתי מקונדיטוריה עוגיית שוקולד, שוקולד עגול, עוגיית מרציפן ועוגייה במילוי חלבה. ומילשייק קטן ממקדונלדס. ולאחר מכן אכלתי 10 קרקרים של אסם עם שומשום ולחמנייה קטנה עם טחינה. וזהו... האם עשיתי טעות? מה לא הייתי צריכה לאכול ממה שאכלתי? עכשיו אני מרגישה כל כך רע ממה שאכלתי היום שבא לי למות. עכשיו אני מרגישה שהשמנתי מאוד ממה שאכלתי. הבטן שלי עכשיו נהייתה נפוחה מאוד ועליתי מהבוקר 3.5 ק"ג של שומן! איך אפשר לתקן את הטעות שעשיתי? אני רוצה להחזיר את הזמן אחורה... ברצוני לשאולך בבקשה מה דעתך על מה שאכלתי היום? האם מחר אני צריכה לצום כל היום כדי להוריד את מה שאכלתי היום?

19/05/2013 | 13:37 | מאת: גלית אלדרוטי

שלום לך דנה, יש הרבה מה לומר על מה שרשמת, אך זה כמובן לא המקום וזו לא הדרך לטפל בבעיה. זה נראה כהתקף אכילה, ואם זה מוכר לך כארוע שחוזר על עצמו יש מקום לפנות טיפול מקצועי בהתאם. אני ממליצה בשלב ראשון לפנות לדיאטנית קליני תבקופ"ח ולפעול לפי עצתה. בהצלחה!

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה