איזה ,רופה פסיכיאטרי לא גורמת להשמנה

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

02/05/2013 | 00:13 | מאת: סימבלטא

עלתיי 14 קג ללא זלילה במשך שנה ברקע דכאון סיום טיפולים כימוטרפים שינוי לסימבלטא האפ יש נתונים שסימבלטא גורם להשמנה בנוסף מקבל כדורים להורד קולסטרול שהוא תקין מהו כדור שגורם פחות להשמנה

05/05/2013 | 16:20 | מאת: גלית אלדרוטי

שלום לך, אכן התרופה סימבלטה יכולה לגרום לעלייה מבשקל כתופעת לוואי שלה. חשוב לדבר על כך עם הפסיכיאטר המטפל. רק הוא יודע מה מצבך הרפואי ולאיזו תרופה הינך זקוקה. ייתכן ותוכלי לקחת תרופה אחרת שלא תגרום בהכרח לעלייה במשקל.בהצלחה!

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה