ירידה במשקל

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

23/04/2013 | 18:37 | מאת: מור

שלום, הגובה שלי הוא 1.60 ואני שוקלת 68 קילו. אני רוצה לרדת 10 קילו ב-3 חודשים. אני אשמח לתפריט כדי לרדת במשקל. תודה מראש. מורן.

01/05/2013 | 16:53 | מאת: גלית אלדרוטי

שלום לך מור, אכן זו מטרה ראלית ואפשרית לביצוע. כדי להתאים לך תפריט אישי שיענה על ההעדפות הקולינריות שלך, שיתאים לסדר היום שלך, מומלץ לפנות לדיאטנית קלינית בקופ"ח או במסגרת אחרת. אשמח להזמין אותך להכיר את התכנית שלנו: תכנית אכילה שפויה, בריאה ומאוזנת (6 ארוחות ביום, אכילה מכל קבוצות המזון בכמויות הנכונות ובתדירות הנכונה) עם תמיכה של קבוצה הנפגשת אחת לשבוע למשך שעה ורבע בהנחיית מנחה שבעצמה ירדה במשקל ושומרת על משקלה מזה מספר שנים. את מוזמנת להיכנס לאתר שלנו ולבחור את הקבוצה המתאימה לך באזור מגורייך, להלן קישור לאתר: http://www.dieta-club.co.il/. בואי למפגש הכרות ללא התחייבות והחליטי בסופו אם להירשם או לא ותקבלי הנחיות מלאות. לפרטים נוספים אנא צרי עמנו קשר ב: 1-800-601601.

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה