מחפשת דיאטנ/ית באזור המרכז

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

21/04/2013 | 16:09 | מאת: יהלי

שלום. אני בת 32, חולת צליאק ואמא לילדה בת שנה וחצי. מעוניינת להוריד במשקל 7-9 ק"ג ושיבנו לי תפריט בהתאמה אישית. אשמח לשמוע המלצות על דיאטנים שמתמחים גם בתפריט נטול גלוטן באזור ת"א-ר"ג-גבעתיים. המון תודה :)

22/04/2013 | 15:49 | מאת: גלית אלדרוטי

שלום לך יהלי, כל דיאטנית המתמחה בתחום הגסטרו תתאים לבקשתך. אוכל להמליץ לך על דיאטנית בשם רוני ברוך העובדת בבית חולים איכילוב במחלקת גסטרו ובקופ"ח מכבי ברמת גן, רחוב העמל 14. להלן טלפון של המרפאה: 03-6127637 בהצלחה!

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה