אכילה מהירה

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

19/04/2013 | 23:21 | מאת: לי

שלום, בזמן האחרון אני אוכלת מהר, למה ואיך אפשר להפסיק אכילה מהירה? תודה.

30/04/2013 | 15:58 | מאת: גלית אלדרוטי

שלום לך לי, משום מה פספסתי את שאלתך.. סליחה. אכן בעיה מטרידה. אפשר לשנות זאת על ידי תרגול: שמים שעון ליד שולחן האוכל, ומקציבים מינימום זמן לאכילה. למשל, ארוחת בוקר/ערב - 15 דקות לפחות, ארוחת צהריים - 25-30 דקות. אוכלים ומציצים בשעון, מתאימים את קצב האכילה כדי להגיע למשך הארוחה המומלץ. אם היום את אוכלת הרבה יותר מהר מכך, העלי בהדרגה את משך הזמן עד הזמנים הנ"ל.בהצלחה!

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה