יעוץ

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

14/04/2013 | 02:35 | מאת: איילה

אני בחורה רזה שומרת על הגזרה ועושה הליכות בלוטת התריס שלי מאוזנת עם תרופות כבר 10 שנים ופתאום בחצי השנה האחרונה אני עולה ועולה במשקל ובהקיפים לא שנתי כלום מבחינת האכילה או פעילות גופנית הצילו ממה אני עולה במשקל אין לי מושג למה??????????????

14/04/2013 | 13:33 | מאת: גלית אלדרוטי

שלום לך איילה, לאור העובדה שלא שינית גבר בהתנהגות האכילה והפעילו תשלך,נשמע שיש שיבוש כלשהו בחילוף החומרים בגופך.לאור התקלה שאירעה עם תרופת האלטרוקסין וגרמה ליציאה מאיזון אצל אצל אנשים רבים, דבר ראשון שעלייך לעשות הוא בדיקות דם של בלוטת המגן כדי לוודא שהינך מאוזנת. המידה ולא - פני לאנדוקרינולוג שלך. במידה והכל תקין, יש מקום גם כן לפנות לאנדוקרינולוג בשאלה זו. בהצלחה!

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה