עולה מהר מאד

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

18/03/2013 | 09:16 | מאת: תות

שלום רב, לאחר מעקב צמוד במשקל שלי אני שמתי לב שאני עולה מאד מאד מהר במשקל כמעט מכל דבר וזה מאד מאד מדכא אותי, כמו כן אני יורדת מאד לאט. מה יכולה להיות הבעייה? בלוטת התריס נבדקה מספר פעמים והכל תקין. אני ממש מיואשת תודה

18/03/2013 | 12:25 | מאת: גלית אלדרוטי

שלום לך תות, אכן מתסכל! אבל קורה לרובנו. עולים בקלות ומכל פרור עודף, ויורדים בקושי.טוב שבדקת את תפקוד בלוטת התריס, אכן זה הכוון הראשון שיש לחשוב עליו.הבלוטה הינה המפקחת על קצב חילוף החומרים בגוף. יחד עם זאת, גם אם הבלוטה תקינה, עדיין ייתכן שיש לך קצב חילוף חומרים (=מטבוליזם)איטי. וכך למרות האכילה המועטה קצב הירידה במקל הינו איטי. הדרך היחידה לשפר זאת היא שילוב של פעילות גופנית קבועה בתוכנית ההרזייה שלך. הפעילו תהמומלצת הינה הליכה, רצוי לפחות 5 פעמים בשבוע, 1 שעה בכל פעם בקצב של 6 קמ"ש.הפעילות חשובה גם לביאותך הכללית וגם לנפש... בהצלחה!

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה