שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

24/02/2013 | 21:40 | מאת: עדי

שלום וברכה אני בן 44 שוקל 145 ק"ג פיתחתי סכרת ועודף לח"ד מפחד מאד מניתוח בריאטרי אך ח י ב לרדת במשקל. מה עושים ועל מה את ממליצה? לא אצליח לעמוד בדיאטות רצחניות אפילו יום אחד תודה

06/03/2013 | 16:27 | מאת: גלית אלדרוטי

שלום לך עדי, אכן מצב לא פשוט אך בהחלט יש תקווה. דיאטה רצחנית אינה בבת ספרנו לאף אחד. אנו דוגלים בתהליך הרזיה שפוי המתחיל בראש, ומתבטא בשינוי התנהגות, השגת משקל רצוי ושמירה עליו לאורך שנים. יש אנשים רבים במצבך הנהנים מהשיטה שלנו. אני מזמינה אותך להיכנס לאתר שלנו: http://www.dieta-club.co.il/ ולבחור קבוצת תמיכה באזור מגוריך. אתה מוזמן למפגש הכרות ללא התחייבות אצלנו לומדים לאכול נכון, 6 ארוחות ביום, ויורדים במשקל מבלי לרעוב. פעם בשבוע נפגשים בקבוצה בה יושבים אנשים המתמודדים בדיוק כמוך עם אותן בעיות, ומנחה שבעצמה ירדה במשקל אצלנו ושומרת עליו מזה שנים. זה מקום בו מדברים על הכל, קבוצות קטנות ואינטימיות, עם יחס אישי ותומך של המנחה. פרטים מלאים תוכל לקבל ב-1-800601601. בהצלחה!

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה