הרזיה בריאה

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

09/02/2013 | 05:39 | מאת: esti

אני אסתי ואני שוקל 80 קילו וזה המון ביחס לגובה שלי שהוא 1.60 אני מעוניינת להוריד כמה שיותר ובצורה נכונה ... אשמח לקבל תשובה וייעוץ..

13/02/2013 | 10:30 | מאת: גלית אלדרוטי

אסתי יקרה, נשמח מאד לסייע לך לעשות זאת באופן שפוי ובריא. אני מזמינה אותך להתרשם מהשיטה שלנו - קבוצות תמיכה להרזייה. בתחילת התהליך את מקבלת הדרכה מלאה לגבי תוכנית האכילה שלך, ומגיעה למפגשים מידי שבוע. זהו מפגשבן שעה ורבע, בהנחיית מנחה שבעצמה עברה את התהליך, ירדה במשקל ושומרת עליו מזה שנים (לעתים גם 20 שנה). בקבוצה יושבים משתתפים המתמודדים בדיוק כמוך עם עודף משקל, מכירים את הקשיים והבעיות הכרוכים בתהליך. במפגשים שלנו תומכים זה בזה, נעזרים ונותנים עזרה. אין כל חובה לדבר אם לא רוצים. גם הקשבה לאחר מהווה עבודה. אנו עוסקים בשינוי חשיבה והתנהגות אכילה. אין זו דיאטה עם תאריך התחלה וסוף. מדובר בדרך חיים, במהלכה יורדים במשקל עד למשקל הרצוי ולומדים גם לשמור עליו. בקבוצות שלנו יושבים גם "שומרים" שהגיעו למשקלם הרצוי וממשיכים להגיע שבוע אחר שבוע כדי לשמור על ההישג, לעתים מזה 10 שנים ויותר.להלן קישר לאתר שלנו:http://www.dieta-club.co.il/. אנא בחרי את הקבוצה המתאימה לך באזור מגורייך ובואי למפגש הכרות ללא התחייבות. פרטים מלאים ב-1-800-601601. בהצלחה!

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה