עוף ואיזה או דג

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

07/02/2013 | 15:48 | מאת: בלה

שלום בארוחה במסעדה - איזו מנה הכי מומלצת, ראשית מבחינה קלורית ושנית מבחינת ערכים תזונתיים: פרגית צלויה על האש? כרע עוף צלוי על האש? פילה דג ים טרי? (אני מניחה שבקר בגריל משמין יותר...)

13/02/2013 | 10:23 | מאת: גלית אלדרוטי

שלו םלך בלה, אכן שאלה חשובה.להלן תשובתי: מבחינה בריאותית, דגים תמיד מנצחים כל חלבון אחר מן החי. פרגית וכרע עוף זה למעשה אותו דבר. את הפרגיות מפיקים מהירכיים של העוף. מבחינה קלורית, אין הבדל משמעותי בין המנות השונות. ברגע שהן נעשות על האש זו הצורה הדלה ביותר מבחינת תכולת שומן. השומן נוטף למטה ולא נשאר עם המנה. בהצלחה, תהני!

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה