מיואשת....

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

16/12/2012 | 17:39 | מאת: מירב

אני יושבת פה בצד קוראת על אנשים שצריכים להתמודד עם שלב של שמירת המשקל,וממש מקנאה...אני בת 50 שוקלת 130 קג עם המון משקל עודף לא מצליחה לעשות דיאטה כל הזמן קוראת כתבות על ארוחות עם ארוחת בוקר בלחי הפרדת חלמונים וחלבונים,,,,קבוצת תמיכה לא מושך אותי כלל.לא עושה פעילות גופנית כי קשה לי.....האם ארוחת בוקר בריאה כי ברגע שאני מתחילה זה כאילו פותח לי את כל התאבון במשך היום... מבקשת עזרה בתודה

19/12/2012 | 16:34 | מאת: גלית אלדרוטי

שלום לך מירב, אכן ניתן בקלות להתייאש כשיש דרך כזו ארוכה לפנייך. אך שום הצלחה לא תגיע ללא הדרך, ללא התהליך. ולכך דרושה סבלנות ואמונה, בעצמך ובדרך. בקבוצות שלנו רבים מהמשתתפים הגיעו עם עודף משקל גדול כשלך. ובתהליך ארוך ולא פשוט השילו גם 40 , 50 ואף 70 ק"ג. לא קל אך בהחלט אפשרי. בטח לא לבד. אני מציעה לך להיכנס לאתר שלנו, להתרשם מהשיטה, לקרוא את סיפורי ההצלחה. הם אמיתיים, את יודעת...את מוזמנת למפגש הכרות ללא התחייבות, ובסופו תחליטי. פרטים מלאים תוכלי לקבל ב-1-800-601601. כתובת האתר שלנו: www.dieta-club.co.il . נשמח לראותך!

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה