לא נותנים לי להרזות עוד

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

12/12/2012 | 16:44 | מאת: סיגל

היי , קוראים לי סיגל ואני 1.72 והמשקל שלי הוא 63.5 ק''ג , אני כבר שלושה חודשיים במעקב אצל דיאטנית ורזיתי עד עכשיו 7 ק''ג , אני מאוד רוצה להרזות עוד כי אני עדיין לא מרגישה בנוח עם הגוף שלי ואני רוצה להרזות עוד שלושה ק''ג , השאלה אם זה יהיה תקין והאם כדאי לי ?

12/12/2012 | 16:48 | מאת: סיגל

ואני בת 14.5 אם זה נתון חשוב , אני עושה פעילות גופנית [ הליכות ] לפחות 4 פעמים בשבוע במשך 40 דק' ..

16/12/2012 | 15:30 | מאת: גלית אלדרוטי

שלום לך סיגל, לאור הנתונים שאת מציינת, את יכולה להמשיך לרדת במשקל. עד משקל 59 ק"ג ייחשב משקלך תקין. אך השאלה היא באיזה "מחיר", כלומר איזה אורח חיים נדרש ממך כדי לשמור על משקל זה. מה עלייך לאכול, האם את עושה גם פעילות גופנית איזו ובאיזו תדירות וכו'...הירידה במשקל הינה החלק הקל יחסית בתהליך.יש לחשוב על שמירת המשקל, שכן אני מאמינה שיש ברצונך לרדת במשקל ולהישאר שם... בהצלחה!

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה