הצטברות שומן באזור הבטן העליונה

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

21/11/2012 | 14:13 | מאת: דיאנה

אני בת 53 , לפני כשנתיים וחצי ירדתי במשקל והייתי בסדר, בשנה האחרונה עליתי מאז הדיאטה 5 קילו ורוב השומן מצטבר אצלי בכרס יש לי ממש מצבור שומן בבטן העליונה כמו כרס, מה אני אמרוה לעשות , יש לציין כי אני עושה ספורט וכושר לפחות 4 פעמים בשבוע, אבל בלילות אני אוכלת הרבה מתוק?

21/11/2012 | 16:07 | מאת: גלית אלדרוטי

שלום לך דיאנה, התופעה שהינך מתארת מוכרת לנו ביותר. אכן ללא מסגרת קשה מאד לשמור על המשקל לאחר ירידה. לכן אנו מדברים על אורח חיים, דרך חיים לכל החיים ולא על "מבצע" שמתחיל ונגמר. לדעתי, כל שעלייך לעשות הוא לחזור למסגרת המספקת מעקב ובקרה. אני מזמינה אותך להכיר את התוכנית שלנו בכתובת הבאה: www.dieta-club.co.il, את מוזמנת למפגש הכרות בקבוצה הקרובה לאיזור מגורייך, ללא כל התחייבות מראש. פרטים נוספים ב: 1-800-601601.בהצלחה!

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה