מיצים טבעיים

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

12/11/2012 | 08:47 | מאת: גילי

אני בתקופה האחרונה (כחודש) מרבה לצרוך מיצים טבעיים באופן קבוע אחד ליום בערך בעיקר מיץ רימונים... האם יש בעיה בצריכה סדירה כזאת של מיצים האם מומלץ לשנות מדי פעם את הסוג (גזר,תפוזים וכו')? תודה

13/11/2012 | 22:30 | מאת: גלית אלדרוטי

שלום לך גילי, אין כל בעיה בשתיית מיצים מהסוגים שציינת.מיץ רימונים, למשל, הינו בעל סגולות תזונתיות מבורכות. במידה ויש עודף משקל אזי עדיף לאכול את הפרי ולא לשתתות מיץ פרי בשל הערך הקלורי הגבוה. 1 כוס מיץ פירות יכולה להכיל לעתים 2-3 מנות פרי לעומת אכילת 1 מנת פרי בארוחה. כשאוכלים את הפרי "מרוויחים" גם את הסיבים התזונתיים של הפרי וכן הויטמינים טריים ואיכוחיים (במיץ לעתים הויטמינים נהרסו בחלקם).בהצלחה!

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה