דייאט פור לייף פלוס

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

03/11/2012 | 17:52 | מאת: אמה

היי לכולם, אני חייבת לרדת 5 קילו דחוף ואני רוצה לקנות עוד היום את הדייאט פור לייף פלוס? זה באמת עוזר כמו שאומרים? ברור שאני ישלב עם זה ספורט ותפריט של דיאטנית... כדי לקנות?

04/11/2012 | 13:21 | מאת: גלית אלדרוטי

שלום לך אמה, ברכות על החלטתך לרדת במשקל, שיהיה בהצלחה!רק חשוב לזכור כי אין זה תהליך שניתן לשלוט בו ולכוון אותו מראש כפי שרוצים. בהחלט יש לך היכולת לשלוט בהתנהגות שלך, כמובן.קצב הירידה במשקל אינו ידוע מראש כיוון שתלוי במספר גורמים. מניסיוני, שילוב של אכילה נכונה ומבוקרת עם פעילות גופנית עושה את העבודה מצויין, ללא צורך באמצעי עזר. ושוב בהצלחה!

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה