הדיאטה של אואנה ליבוביץ

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

29/10/2012 | 22:36 | מאת: דנה

הי כולם, יותר ויותר אני שומעת על אנשים שעשו או עושים עכשיו את הדיאטה של אואנה ליבוביץ. וגם יש אחד שאני עובדת איתו, שהיה איך לומר, די בטטה, ופתאום פגשתי אותו לפני כמה ימים נראה חצי מעצמו הקודם... מישהו ניסה פה?

30/10/2012 | 11:51 | מאת: גלית אלדרוטי

שלום לך דנה, צר לי, אך אינני מכירה את השיטה.

02/12/2012 | 10:32 | מאת: לאו אף

הי דנה.. אני באמצע התהלך והוא נראה מאוד מבטיח... אבטחה של חצי קילו ביום (אם עושים בדיוק!!! מה שכתוב) לא פוגע בשרירים ומוריד רק שומנים רעים!!! תנסי.. דיאטניות לא יתנו לך לעשות את זה כי זה שובר את השוק בגלל שזה לא דיאטה, זה תהליך, שינוי תזונה, שיפור בחיים... ידוע הנוסחה: יותר שמנים\חולים = יותר רופאים...

10/12/2012 | 23:15 | מאת: רינה

כנראה שלב השמירה לא הלך לי וחבל לי על כל הירידה

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה