הרצליה

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

23/10/2012 | 15:59 | מאת: דליה

שלום, מאוד התרשמתימתוכנו של האתר שלכן. בעבר עשיתי דיטאת אטקין ואכלתי חלבונים ושומנים והתוצאה הייתה שירדתי בשבועים הראשונים 2 ק"ג ואח"כ עליתי או נשארתי במקום. עלי לציין שבאותה העת עשיתי פעילות גופנית ביחד עם הדיאטה. אז קשה לי לסדר לי בראש שהשיטה שלכן תהיה טובה עוברי. והאם אתן מתחשבות בחולי סכרת סוג2 מבחינת האוכל . כי אסור לנו לאכול מתוק והרבה שומנים בגלל הכולסטרול שהוא חברו הטוב של הסוכר. תודה על תשובה.

23/10/2012 | 16:35 | מאת: גלית אלדרוטי

שלום לך דליה, תודה רבה לך על המלים החמות. השיטה שלנו כוללת תוכנית אכילה מאד שפויה ומאוזנת, 6 ארוחות ביום, מכל אבות המזון, ללא סוכר ודלת שומן וכולסטרול. פעילות גופנית הינה חלק בלתי נפרד מהתוכנית ואנו ממליצים על פעילות קבועה, מתחילים לאט ומוסיפים בהדרגה, מומלץ להגיע לתדירות של 5 פעמים בשבוע, לפחות.כידוע לך, גם בסוכרת מומלץ לאכול 6 ארוחות ביום, כל 3 שעות, מומלץ לאכול פחמימות מורכבות (לחם וכל קבוצת הדגנים) מפוזרות על פני היום אך להימנע מסוכרים פשוטים (מתוקים למיניהם).פעילות גופנית כמובן חשובה מאד בסוכרת לשם ניצול מירבי שלהסוכר בדם. אי לכך, התוכנית שלנו ידועה ומוכרת כמתאימה גם לחולי סוכרת ובעלי רמת כולסטרול גבוהה בדם. רבים ממשתתפנו מגיעים אלינו בהמלצת רופא המשפחה שלהם. את מוזמנת להכיר את השיטה והקבוצה באזור מגורייך, קבלי מפגש הכרות ללא התחייבות ובסופו תחליטי אם את מתחברת או לא. פרטים מלאים ב-1-800-601601. בהצלחה!

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה