היי...

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

09/01/2011 | 22:19 | מאת: שמנה

אני בזמן האחרון התחלתי לאכול בכמות מתונה מאוד.. אני אוכלת בערך כ800 קלוריות ביום. המשקל שלי הוא 56 קל ואני על 165 סמ אני בת 14. אני באמת לא יודעת לעשות אם אני אוכלת יותר אני מרגישה שמנה. ואני מקיאה הכל.. זה נורמלי לאכול 800 קלוריות ביום? תודה למי שעוזר.

10/01/2011 | 19:11 | מאת: רקפת מרקוס

שלום לך אף על פי שאת מרגישה בעודף משקל,מבחינה רפואית את במשקל תקין לחלוטין ואינך צריכה לרדת במשקל. מאוד לא בריא לצרוך רק 800 קלוריות ביום, בייחוד בגילך,כאשר את עדיין בתהליכי גדילה מתקדמים. גופך יכול להשתנות ולהתפתח מדי יום. אני ממליצה להתייעץ עם דיאטנית קלינית בנוגע לתפריט אישי עבורך, שיתאים לצרכיך הגופניים והנפשיים ולא יגרום לך לתופעה של הקאות. בהצלחה רקפת מרקוס דיאטנית קלינית מרפאת ד"ר לוי להרזיה 03-6764880

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה