בירה

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

19/12/2010 | 11:10 | מאת: א

שלום רב קראתי שבירה מורידה כולסטרול האם גם לבירה ללא אלכוהול אותה השפעה? תודה

20/12/2010 | 09:24 | מאת: רקפת מרקוס

שלום לך מחקרים מסוימים הציגו ששתיית בירה בכמות מתונה עשויה יכולה להוריד את הסיכון למחלות לבביות ולסוגי סרטן מסוימים. כמו כן נטען שהיא יכולה להעלות את רמת הכולסטרול הטוב. המחקרים מתייחסים אך ורק לרכיבים המיוחדים של בירה רגילה כמו אלכוהול, ויטמינים ורכיבים צמחיים ולכן ההמלצות לא חלות על בירה ללא אלכוהול. בברכה רקפת מרקוס דיאטנית קלינית מרפאת ד"ר לוי להרזיה 03-6764880

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה