b.m.i אצל ילדים

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

06/08/2007 | 15:43 | מאת: ניליא

בני בן ה12( כמעט) שוקל 51.7 וגובהו153.5 ס"מ . האם זה תקין? כרגע אנחנו בקבוצת ספורט שמלווה ע"י רופא, דיאטנית ופסיכולוג. יש לי תחושה שהפס' הוציא ממנו את המוטיבציה. הוא ירד השבוע קילו ומה שהוא אמר לו שמכיוון שאיננו יודע להסביר למה הוא ירד במשקל אז אולי שבוע הבא הוא יחזיר לעצמו את הקילו ואולי אף יותר. כל הרוח מהמפרשים יצאה לבן שלי מאושר גדול הוא נכנס לכזה עצב שהפסיכולוג חשב שאולי כדאי לשלוח אותו לפסיכיאטר כדי לבדוק למה יש כזו תזוזה במצב הרוח. אני רוצה לדעת מה מצבו , כדי אולי להעביר אותו לפעילות ספורטיבית שאינה תלויה באותה מסגרת ולשמור על המשקל בבית.

07/08/2007 | 17:07 | מאת: מוניקה קרן

שלום נילי, ה- BMI של בנל הוא כמעט 22, וזה באחוזון 90, לגיל 12. משמעו שהוא נחשב לבעל עודף משקל וכדאי לטפל בכך, כפי שאתם עושים. אנו ממליצים לך לשתף את הפסיכולוג בתגובה של בנך לדבריו. הדברים שנאמרים כחלק מטיפול, באים ממקום חיובי ואמורים לעודד שינוי. לפעמים יש מן השהיה וצריך להמשיך ולפתח את הנושא כדי להגיע לתוצאה הרצויה. בברכה מוניקהק רן

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה