שאלה

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

04/02/2007 | 20:33 | מאת: לילך

האם דיאטנית קלינית תעזור להורדת משקל אם אדם סובל מהשמנת יתר?

04/02/2007 | 20:53 | מאת: ליאורה

יש לי חברה של חברה שהיא דיאטנית קלינית, מספר הטלפון בעבודה שלה 03-6044044 ואולי שם במרכז הבריאותי יענו לך על השאלה.

05/02/2007 | 07:05 | מאת: מוניקה קרן

שלום לילך, דיאטנית קלינית בהחלט תעזור לירידה במשקל לאדם הסובל מהשמנת יתר. דיאטנית תוכל להתאים תכנית אכילה ופע"ג מתאימה אישית למטופל ולהמשיך ולהתאים את התכנית הנ"ל בהתאם להתקדמות. היא תהווה מסגרת ותמיכה לאדם שמרזה. כל אלה מאוד חשובים, והוכח כי אנשים שמרזים במסגרת מגיעים לתוצאות טובות יותר ושומרים על השגיהם לזמן ארוך יותר. בהצלחה מוניקה קרן

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה