אקומפליה

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

04/02/2007 | 19:15 | מאת: דנית

כבר זמן רב מדובר על הכנסת כדור האקומפליה , לסל התרופות, כדור המביא איתו הרבה אור לאנשים הסובלים מהשמנת יתר. מתי יהיה אפשר לרכוש את התרופה בבתי המרקחת? תודה

05/02/2007 | 12:35 | מאת: ד"ר סילבינה מצקין לוי

אקומפיה טרם הוכנסה לשימוש בארץ. חברת התרופות מדברת על מספר חודשים, גם אנחנו ממתינים. בהצלחה ד"ר סילבינה מצקין לוי

17/05/2008 | 03:14 | מאת: הילה

שלום! אני מתעניינת במרשם לתרופה אקומפיה.אני מתאימה לה בדיוק. ברצוני לרדת במשקל ולהוריד כולסטרול , לחץ דם וסוכר.אולי את יכולה להדריך אותי איך ואיפה אני יוכל לקבל את המרשם?

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה