תרופות להרזיה

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

03/02/2007 | 16:54 | מאת: בר

ראשית ברכות על פתיחת הפורום זה לא מכבר אני התחלתי לקבל תרופה בשם רדוקטיל 10 מ"ג . אין תופעות לואי ואני מתחילה לרדת. משקל התחלתי היה 80 קג . שאלתי מתי ובאילו תנאים אני צריכה לעבור ל 15 מילגרם . אם בכלל ??? עדיין מחפשת מתוקים אך יש ירידה כללית בתאבון .. כמו כן הייתי רוצה מעט יותר מידע על מהות התרופה ועל מה ההיא פועלת תודה בר .

05/02/2007 | 13:36 | מאת: ד"ר סילבינה מצקין לוי

שלום בר ותודה על הברכות! אני שמחה לשמוע שהתרופה יעילה ועוזרת לך להפחתת התיאבון והמשקל .במידה וה- 10 מ"ג מספיקים לך ואת יורדת היטב אין צורך לעלות ל- 15 מ"ג. חיפוש המתוקים הינה בעיה מוכרת ומכשול לא קטן עבור מי שמתמודד עם תהליך ההרזיה, רדוקטיל עובדת על הגברת הסרוטונין במח שזהו ההורמון שמשתחרר לאחר אכילת סוכרים, לכן אם את לא מצליחה להתמודד עם בעית המתוק יתכן שרצוי להעלות את מינון הרדוקטיל ל- 15 מ"ג. רצוי לשלב את הטיפול התרופתי עם מעקב תזונתי קפדני, מעקב רפואי ופעילות גופנית. כך התוצאות הרבה יותר טובות.טיפול קוגניטיבי התנהגותי עוזר לפתור את בעיית "המתוקים" בדרך של מודעות הבנה ותרגילים התנהגותיים. נסי למצוא את הדרך לסגל לעצמך אורח חיים חדש שיוכל ללוות אותך לאורך כל הדרך. בהצלחה! ד"ר סילבינה מצקין לוי

06/02/2007 | 22:57 | מאת: בר

תודה רבה על העידוד בר

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה