רדוקטיל וסרוקסאט

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

24/07/2007 | 06:11 | מאת: נטלי

האם מותר לקחת את שתי התרופות האלה יחד? האם מותק לקחת רדוקטיל יחד גם cymbalta ?

24/07/2007 | 14:58 | מאת: ד"ר שלמה לוי

מותר לקחת בזהירות רבה בידיעת והמלצת הרופא המטפל בלבד! קיימת סכנה להעצמת ת. לואי ולתסמונת סרטונרגית.

25/07/2007 | 08:10 | מאת: חופית עטיה

שלום רב, אני בת 26 נוטלת רדוקטיל 15 מ"ג מתאריך 17/5/07 ועד כה ירדתי 7 ק"ג ברצוני לדעת האם יש לכדור זה תופעות לוואי שיכולות לפגוע בי בעתיד להיכנס להריון? וכמה זמן מומלץ להשתמש עם הכדורים האלה? אשמח לקבל תשובה בהקדם. תודה ויום טוב.

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה