רדוקטיל והריון

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

29/01/2007 | 20:27 | מאת: רחלי

שלום רב, אני לוקחת כבר כמה חודשים רדוקטיל (15 מ"ג) ונהנית ממנו מאוד. (בלי תופעות לוואי, יורדת בהדרגה יפה מאוד). הכל בליווי של דיאטנית מקופ"ח. אני רוצה להפסיק למנוע הריון בקרוב, אבל לא רוצה להפסיק את הדיאטה, ואת ההשפעה של הרדוקטיל (הירידה הדרסטית בתאבון המוגזם שהיה לי קודם). האם אפשר להמשיך לקחת רדוקטיל גם בהריון?

30/01/2007 | 17:11 | מאת: ד"ר סילבינה מצקין לוי

שלום רחלי: רדוקטיל לא מאושר לשימוש בנשים בהריון לכן לצערי תצטרכי להפסיק אותו כאשר תיכנסי להריון. ברור שאת לא צריכה להפסיק את הדיאטה שלך ורצוי שתחשבי על התזונה שלך כאל אורח חיים - וכשמו הוא- לכל החיים! במידה והעינין מאוד חשוב לך אולי כדאי לך לשקול להגיע למשקל היעד שלך ואז להפסיק את הרדוקטיל ולהכנס להריון. כך יהיה לך קל יותר לשמור על התוצאות שלך רצוי בליווי ומעקב דיאטנית או כל מסגרת שתבחרי שתעזור לך לשמור על משקלך ולא לעלות מעבר לרצוי במהלך ההריון. בהצלחה ד"ר סילבינה מצקין לוי

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה