כדורים

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

25/01/2007 | 23:48 | מאת: רן

שלום שמי רן אני בן 17 גובה 1.75 אני שוקל 98 אני כבר שנתיים מנסה לעשות דיאטות אבל ללא הצלחה הייתי בקבוצות שתיתי אבקות כל מיני דברים כלום לא עזר. רציתי לדעת עם אפשר לקחת כדור משלשל.. כמובן שלא יהיה סכנות לבריאותי אני רוצה לדעת מה את/ה ממליצים לי תודה.

27/01/2007 | 22:08 | מאת: מוניקה קרן

שלום רן, אין טעם לקחת כדורים משלשלים לצורך הורדה במשקל. אין קשר בין הדברים. באופן בסיסי, כדור משלשל מזרז את מעבר הצואה (פסולת, לא שומן!) במעי. אין לדבר שום קשר עם שריפת אנרגיה וצמצום מאגרי השומן בגוף, שאמורים להצטמצם התהליך של ירידה במשקל. אני מבינה שניסית שיטות שונות לירידה במשקל ללא הצלחה מרובה. אין קיצורי דרך ותצטרך להמשיך ולנסות. אולי לחזור למסגרות הישנות ובעיתוי אחר תצליח יותר. אולי לנסות מסגרות חדשות. מאוד חשוב שיטפלו בך אנשים מקצועיים שאשר בעזרתם תרד במשקל מבלי לפגוע בבריאותך והתפתחותך הגופנית. לנוער בגילך קיימים גם מעט פתרונות תרופתיים שיכולים לסייע לירידה במשקל. עליך להתיעץ על האשפרויות הקיימות עם הרופא המטפל שלך. בהצלחה מוניקה קרן

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה