אני לא במצב של השמנת יתר אבל..

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

24/09/2008 | 15:03 | מאת: ליטל

נראה לי שאני בסדר, בת 35 בגובה של 1.60 במשקל 63 אבל רב השומן שלי בבטן (אחרי שתי לידות) אני גמורה מזה ורציתי לדעת אם יש איזשהו תפריט מיוחד או משהו ממוקד לעשות שיעזור להוריד את הבטן. ההיקף שלי הוא כבר 90 שאני יודעת שזה הרבה ומסכן את בריאותי. תודה!!!

לקריאה נוספת והעמקה
24/09/2008 | 18:39 | מאת: עדי מילר

שלום ליטל אכן משקלך נמצא בטווח התקין. לצערי לא ניתן למקד את הורדת השומן למקום ספציפי בגוף. אך כשמצליחים להיפטר מעודפי השומן באמצעות שילוב של דיאטה ופע"ג, הירידה תהיה פרופורציונלית באזורי הגוף השונים. ממליצה על תזונה מאוזנת בשילוב עם פע"ג. בברכה עדי מילר דיאטנית קלינית בשיטת ד"ר לוי

25/09/2008 | 16:33 | מאת: ליטל

הי, תודה על התשובה, הבעייה היא שאני כן עושה ספורט וגם דיאטה, וכלום.... אני כבר מיואשת וקראתי על תרופה בשם אקומפליה שעוזרת כן להתמודדות עם מצב של בטן שמנה. האם זה מתאים גם לאחת כמוני שלא בעודף משקל מטורף?

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה