לא יורדת

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

19/05/2007 | 08:44 | מאת: bluemoon

לאחרונה הסתבר לי שבלוטת התריס שלי לא מאוזנת (10) אני בטפול אך טרם אוזנתי. האם לא אוכל לרדת במשקל? המיואשת

20/05/2007 | 18:13 | מאת: ד"ר סילבינה מצקין לוי

שלום ולא להתייאש!!!! תת פעילות של בלוטת המגן בהחלט יכולה להאט או להקשות על הירידה במשקל, אבל זה לא אומר שאי אפשר לרדת. לרוב, גם באנשים עם בלוטת מגן לא מאוזנת ישנם גורמים נוספים לחוסר ירידה במשקל. צריך להתחיל תכנית מסודרת של תזונה מאוזנת ופעילות גופנית ובד"כ ניתן להשיג ירידה במשקל. ברור שכאשר תתאזני יהיה קל יותר. אין סיבה להתייאש, פשוט האתגר יותר גדול! בהצלחה ד"ר סילבינה מצקין לוי

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה