בקשר לשאלה הקודמת על אי הצלחה לרזות

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

10/05/2007 | 22:27 | מאת: ליעד

לא קיבלתי מחזור מכיוון שלקחתי גלולות של נשים מניקות, הפסקתי להניק לפני חודשיים והתחלתי השבוע גלולות רגילות בתקווה שהמחזור שלי יחזור. האם יש קשר לזה ולאי הרזיה למרות המאמצים הרבים או שקרה לגוף שלי משהו לא מוסבר בעקבות ההריון? אני ממש מיואשת. תודה ליעד

11/05/2007 | 15:55 | מאת: ד"ר סילבינה מצקין לוי

שלום ליעד: לעיתים לוקח לגוף זמן עד שהוא מסתגל לשינויים ההורמונלים, גם אחרי התחלת הגלולות לפעמים לוקח זמן עד להתחלת וסת סדיר. בכל מקרה רצוי שתיבדקי על ידי הרופא שלך. אל תתיאשי, אני מניחה שאם תבחרי לך מסגרת שתעזור לך לרזות, לא תהיה לך בעיה לרדת במשקל. בברכה ד"ר סילבינה מצקין לוי

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה