מחפשת מסעדת בריאות בתל אביב

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

03/01/2007 | 13:33 | מאת: יעל

יש למישהו המלצות? אני מחפשת מקום שמתחשב באנשים שרוצים להוריד משקל, כלומר לא מטגן שום דבר ומגיש מנות עם ערך תזונתי גבוה ולא ג'אנק פוד. תודה

03/01/2007 | 21:25 | מאת: אריקה

ממליצה לך בחום על ברבריא בתל אביב, זה ליד הנמל בבית דרך חיים. יש להם ארטישוק ירושלמי עם פטריות כמהין, משהו מדהים. באופן כללי הם מאוד מוכווני בריאות ולא מטגנים כמעט כלום, לא מוסיפים חמאה, הכל באפייה, מאוד מקפידים על ערך תזונתי גבוה וכו'. מה שטוב זה שהם לא שמים רק עלים וסלטים אלא גם אוכל לאנשים שאוהבים אוכל.

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה