הפסקתי לאכול בשר. מה מומלץ לאכול במקום

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

16/01/2020 | 07:04 | מאת: דודי כהן

האם הגוף חייב לקבל דברים שיש בבשר ועלי לאכול משהו אחר במקום? כמו כן. האם דיאטת foodmaps מרזה? (נראה לי שקוראים לזה כך, זו דיאטה שנתנה לי הדיאטנית שאין בה לקטוז, פרוקטוז וכל שאר הדברים שאני יכול להיות רגיש אליהם) לדוגמא בוקר סלט עם ביצה אחת או קוואקר בין לבין בננה/תות עם שקדים צהריים עוף ותירס/דג ותפוח אדמה אסור לאכול דג יותר מ3 פעמים בשבוע, במה אוכל להחליף את העוף? משהו משביע ומרזה? אשמח לקבל עזרה תודה

שלום, הדיאטה שקיבלת ניתנת במצבים של מעי רגיז. מניחה שאם אתה בליווי דיאטנית היתה סיבה שבגללה התחלתם דיאטה זו. כשעושים דיאטה זו ,זה חייב ליווי ויש בה הדרגתיות והמלצתי שתחזור לדיאטנית שנתנה לך תפריט זה כמובן תיתיעץ איתה מה לאכול בצהריים כי כמובן יש חלופות טובות ומשביעות במסגרת הכללים אבל בגלל שזהו פורום כללי זה לא המקום לייעץ פרטני והיא מכירה אותך . בברכה סיגל

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה