תחליפי חלב מזיק או בריא?

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

07/01/2020 | 16:52 | מאת: לין

שלום, רציתי לדעת באופן חד משמעי האם תחליפי חלב עלולים להזיק או פחות בריאיים מחלב פרה? אני מדברת על משקאות חלב אורז/שקדים/קוקוס וכו.. כמובן ללא תוספת סוכר או ממתיקים. על מה לשים דגש ברשימת הרכיבים לפני שאני רוכשת חלב אורז? אין לי בעיה עם חלב רגיל אני פשוט אוהב לגוון

תחליפי חלב ממש לא מזיקים וההפך , ובהחלט יכולה לגוון איתם. כאשר הם מחליפים חלב פרה יש לשים לב לבחור תחליפים עשירים יותר בחלבון וסידן שמקבלים מחלב פרה. חלב אורז למשל הוא הכי דל וכמעט ללא ערכים יחד עם זאת חלב סויה הוא חלופה מצוינת מבחינת החלבון והסידן. חשוב לקרוא את הרכיבים ולבחור. סיגל

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה