מדבקה אדומה על טחינה

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

03/01/2020 | 07:13 | מאת: רחל

שלום סיגל אשמח אם תוכלי לעזור לי, בעקבות החוק שיצא שיש לסמן מוצרים לא ברור לי מדוע כל הטחינות מסומנות במדבקה אדומה שרשום עליה 'שומן רווי בכמות גבוהה' האם זה אומר שטחינה היא לא בריאה? תודה

הי , טחינה היא מאוד בריאה. אם תשימי לב המדבקה לא מופיעה על כל סוגי הטחינות אלא על טחינות שהוסף להן נתרן. כאשר המוצר עם תוספת כלשהיא אז מתייחסים למוצר ומקבל מדבקה כי אינו מכיל רק את הרכיב הבסיסי הטבעי שלו. אז בהחלט מומלץ לשלב טחינה במידה בתפריט . בברכה סיגל

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה