תזונה אצל קשישה בת 89

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

20/12/2019 | 13:11 | מאת: מירה

אמי בת 89 לאחרונה היא כמעט ולא אוכלת רק מרק עם כיסונים, היא מתחילה לאכול ומקבלת מיאוס, לא ממשיכה לאכול, ירדה במשקל. בבקשה ייעוץ

הי מירה, אימך בגיל משמעותי והאכילה בגיל זה היא קריטית ועליה להיות מאונת. ירידה במישקל אינה מומלצת בשלב זה. אני ממש ממליצה שתילכי עם אמך לדיאטנית בקופה או אפילו לבד על מנת לקבל המלצות רעיונות ניתן לקבל תוספים במידה ויתאים , כמו כן חשוב ביותר לשתף את רופא המשפחה ולבדוק מדוע. בברכה סיגל אלפסה

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה