מאכלים עשירים בחלבון ודלים בפחמימות

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

29/10/2019 | 20:04 | מאת: מאי

שלום,,אני רוצה לאכול פחות פחמימות ויותר חלבונים אך מה יש לאכול בבוקר שישביע. רגילה לאכול פתית עם גבינה, או סנדוייץ חביתה. וכנל בערב, סוג של ביצה עם גבינה קוטג' וירקות ולחם להשביע.. מה מומלץ לאכול בערב שדל בפחמימות אבל עשיר בחלבון ומשביע..

השאלה מאוד כללית, כמו כן חשוב לשמור על איזון ביחסים ולראות שלא נוצרים חסרים כמו כן תפריט שכזה הוא לתקופה מוגבלת המלצתי החמה לפנות לדיאטנית שתיבנה לך תפריט המתאים מבחינת הצרכים עם הרצון שלך להפחית פחמימות. בברכה סיגל

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה