שוקולד כלשהוא / עוגיה אחת ביום

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

22/10/2019 | 01:05 | מאת: שירי

היי, אני בת 18 לא נמצאת בדיאטה או משהו בסגנון( גוף רזה מאז ומתמיד) ורוצה לשמור על המשקל כמו שהוא במהלך השבוע אני אוכלת בריא כמה שאפשר( התפריט מורכב מסלומון, ביצים, בורגול, קוטג' ופרי ביום ) אבל אני נורא אוהבת שוקולד ולא יכולה לוותר על זה( עם כמה שזה לא בריא) ואני אוכלת פעם אחת ביום שוקולד או עוגייה או נייצר וואלי כל יום אני מודעת לכך שזה עדיין לא בריא ועדיף להמנע מלאכול כל יום אבל אני לא רוצה למנוע מעצמי את מה שאני אוהבת ורגילה והגבלתי את עצמי לפעם ובמקרים נדירים פעמיים לשוקולד או משהו כזה ביום האם זה בסדר וזה לא יהרוס לי את השמירה על המשקל?

הי, נשמע שאת אוכלת מאוזן ושומרת על משקלך וזה הכי מומלץ. אני מאמינה בללמוד לשלב במידה מידי פעם אוכל שאת אוהבת כמו שוקולד /חטיף ניטר וואלי וכדומה. ברגע שזה מוסף במידה ובשליטה ולא בכמויות גדולות זה בהחלט תקין ומשקלך יישמר בברכה סיגל

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה