דיברטיקוליטיס = ממה להישמר

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

10/08/2019 | 12:15 | מאת: עדנה

שלום. מקווה לקבל תשובה כי כבר שאלתי כאן ולא נעניתי. 3 חדשים אחרי התקף ואישפוז שני. מבקשת לדעת ASAP האם למרות דף המלצות שקיבלתי בביח' -להיזהר מקינואה מבושלת? מגרעיני עגבניות ומלפפון? בייגלה עם סומסום? ברור שיש להימנע מאוכל מטוגן אך האם פלאפל מפעם לפעם גם מזיק?קשה לא לאכול ירקות....ותפוח עץ בכל זאת פוחדת מהקליפה. אנא תשובה מהירה. תודה

עדנה שלום, שאלתך מתייחסת למצב רפואי והתשובה אינה יכולה להעשות במסגרת פורום כללי. המלצתי לך לפנות לדיאטנית בקופת חולים או באופן פרטי ואז בהתאם למצבך ולקריאת התיק הרפואי תוכל לייעץ לך להמשך.בברכה סיגל

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה