לא מצליחה לרדת במשקל

דיון מתוך פורום  דיאטה, תזונה והשמנה

01/01/2007 | 18:34 | מאת: מימי

שלום רב, הנני בת 21, ירדתי בעבר 35 קילו לערך, משקלי היה 100 קילוגרם ,כיום הוא 65 קילוגרם. הבעיה היא שאינני מרוצה ממשקלי ובצדק אני .1.62 ואני רוצה לרדת 10 קילוגרם אך איני מצליחה. האם הקרב אבוד מראש כיוון שהגוף מאס בשריפת קילוגרמים? אודה על תשובתך הכנה, מימי

01/01/2007 | 22:01 | מאת: ד"ר סילבינה מצקין לוי

שלום מימי: לחלוטין לא ! הקרב אף פעם לא אבוד מראש. על פי הנתונים שמסרת לנו ה- BMI שלך הינו 24.8 , אם תפחיתי ממשקלך 10 ק"ג הרי שה- BMI שלך יהיה 21 . שני המצבים נמצאים בטוח הנורמה אך ברור שאינך מרוצה מגופך. אם ירדת 35 ק"ג חשוב מאוד שתשמרי על התוצאה שלך ולא תעלי חזרה. חשוב לסגל אורח חיים בריא וקבוע כזה יאפשר לך להמשיך לרדת במשקל.ולשמור עליו לאורך זמן . הקפידי על תפריט מאוזן וביצוע פעילות גופנית מבוקרת. גוף לא מואס בשריפת קלוריות, לעיתים קשה יותר לרדת במשקל אבל אם מקפידים על אכילה נכונה וכמות קלוריות מספקת עם פעילות גופנית מבוקרת הירידה במשקל אפשרית בהחלט ובטח בגיל 21.

מנהל פורום דיאטה, תזונה והשמנה