צוואר תפוס והשפעתו על הגוף

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

27/06/2007 | 06:32 | מאת: עופר

שלום רב, אני בן 28, מזה כשלושה שבועות אני סובל מצוואר תפוס וכתפיים תפוסות. כל פעם שאני מזיז את הצוואר אני מקבל סחרחורת. בנוסף, הדבר גורם לתחושה כאילו כל השרירים בגוף תפוסים וקופצים, אפילו הפרצוף מרגיש תפוס. יש לי כאבים בשתי הידיים מהכתף ועד קצות האצבעות. אני בסטרס גבוה מאוד בתקופה האחרונה ולא מצליח למצוא מרגוע.. איך אני משחרר את הגוף? ניסיתי מתיחות, מכל סוג - לא עובד, ניסיתי הרפיות לא עוזר. אני מאוד מוטרד מהעניין הזה, שמא נפלה עליי איזו מחלה. תודה מראש,

27/06/2007 | 12:47 | מאת: עודד גבע

שלום רב לך, לא נפלה עליך כל מחלה. התופעות שאתה מתאר מוכרות וידועות והן קשורות זו לזו. הפתרון הטוב ביותר הוא טיפול קרניו סקראל, עליו תוכל לקרוא בכתובת הבאה: http://www.izunim.com/Treatments/Cranium+Treatment/default.aspx בהצלחה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש