כאבי ראש

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

18/06/2007 | 11:14 | מאת: י

שלום, אני בן 33 נשוי ואב ל2. מזה מספר שנים סובל מחולשה כללית הכוללת קצת כאבי ראש חוסר ריכוז וחוסר זרימה בעיקר בתקשורת עם אנשים. זה קורה בעיקר כתוצאה מהתרגשות מופרזת או כעסים לעיתים. מצד שני אני מאוד מודע לעצמי ומשתדל לא לתת לזה להפריע למהלך השוטף של החיים, אבל זה נעשה קשה יותר עם הזמן. לא יודע אם זה קשור אבל בקטנותי סבלתי מעקמת ואני גם מאוד אלרגי לעונת מעבר ואבק הבית. נשלחתי ע"י הרופא לסדרת בדיקות מקיפות והכל ב"ה תקין. דרך אגב שמתי לב ששתיית רד בול ואנרג'י דרינק למיניהם משפיעים לטובה. מה הכיוון שעלי לבדוק? תודה מראש

18/06/2007 | 16:37 | מאת: עודד גבע

שלום לך, הרושם שמתקבל מפנייתך הוא, שהפתרון מצוי בכיוון התזונה. המשקאות האנרגטיים האלה נותנים זריקה של סוכר לדם, וזה משחרר אנדורפינים במוח שנותנים תחושה טובה. אך רק לזמן קצר. ייתכן שיש לך פשוט ירידה ברמת האנרגיה, וכל שעליך לעשות הוא לפנות לתזונאי/ת להרכבת תכנית תזונה בהתאם לרגישויותיך. בהצלחה.

11/08/2007 | 22:17 | מאת: מיכל

שלום רב! מזה יומיים אני סובלת מכאבי ראש (החלק הקדמי) + המצח ומעל העניים, תופעה זו מלווה בחום לא גבוה של 37.7, אני לוקחת אופטלגין כל 4 שעות אבל ישלציין שהכאב לא נעלם לחלוטין, אני לא יכולה להוריד את הראש למטה או להרים את העניים למעלה כי זה מאוד כואב. שאלתי היא מה עוד יכול לעזור במקרה זה - איזו תרופה? והאם ארקוקסיה 60 מ"ג מתאימה במקרה זה? אודה על תשובה מהירה.

12/08/2007 | 06:52 | מאת: עודד גבע

שלום רב לך, המלצתי לך היא קודם כל לשתות הרבה כי ייתכן והתייבשת מעט. שנית, אם הכאב אינו חולף והחום נותר גבוה גשי לרופא המשפחה. ייתכן וכאב הראש הוא סימפטום למשהו אחר. בהצלחה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש