ה-צ-י-ל-ו

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

25/04/2007 | 15:16 | מאת: מיי

שלום, מזה מספר שנים אני סובלת מכאבי צוואר בצד שמאל, הייתה לי "צליפת שוט" לפני חמש שנים, ומאז הספקתי לטפל בדרכים אלטרנטיביות וגם לא: כירופרקטיקה, פיוזיותרפיות אינסופיות, שיאצו, כדורים, משחות, מים חמים... כאבי הצוואר הללו גורמים לבחילות, כאבי ראש "מיגרנתיים", סחרחורות, וזהו היומיום שלי בערך. בתקופות לחץ, זה רק מחמיר. בתקופות שקטות זה כבא לא נותן לי לישון בלילה. כל כמה חודשים אני "נתפסת" בצורה קשה, עד שפעם אחת הגעתי לזריקות וולטרן אצל הרופא, שטען כי יש דלקת באזור השיכמה והצוואר. המצב מחמיר, ואני חשה כי הכאבים מתחילים לעבור גם לצד ימין. אני יודעת שיש לי שני בלטי דיסק מאובחנים בצוואר מלפני מספר שנים, אבל המצב רק מחמיר ומתפשט לחולייה המרכזית של הצוואר, ומסביבו. אני ממש מבקשת שמישהו יוכל לתת ולו חצי מענה על שאלתי-לאן אני פונה? אורתופדים ממש לא עוזרים לצערי! האם ישנן בדיקות שיוכלו לשקף את מצבי האמיתי? בדיקות שרירים וכו'? אני בטוחה וסמוכה כי הרפואה יודעת לטפל בדברים מסוג זה, רק יודעת שאני לא מכירה אותם. אשמח לכל מי שייענה ויש לו רעיונות למי פונים ומאיפה מתחילים. אני כבר מיואשת לגמרי. תודה.

26/04/2007 | 08:53 | מאת: עודד גבע

שלום רב לך, מכיוון שהכירופרקטיקה לא היתה לך לעזר, נסי טיפול קרניו סקראל. ייתרונו הגדול הוא בכך שבנוסף להיותו עדין ובטוח, הוא מטפל בכל חגורת הכתפיים, הגב, הצוואר והראש. אין אפשרות לבודד חלק מהם ולטפל בו בלבד. צריך לטפל בכל המערכת, אחרת הטיפול הוא ברכה לבטלה, וטיפול זה עושה זאת. מידע על הטיפול תוכלי למצוא בלינק הבא: http://www.izunim.com/Treatments/Cranium+Treatment/default.aspx אם תחפצי בהמלצות, את מוזמנת לציין את מקום מגורייך. בהצלחה.

29/04/2007 | 10:53 | מאת: הצילו, הצילו,

אני בהחלט מבינה את סוג הכאב וליבי איתך אני ממליצה לבצע טיפולי סוג'וק (טיפול שעברתי וחוויתי בהצלחה) אני מכירה מישהי שמטפלת בדרך זו 054-4666886 יהל תנסי ותרגישי . בהצלחה

01/12/2007 | 17:30 | מאת: עודד גבע

אבקש כתבות נוספות לזו של עודד גבע בנושא כאבי חגורת הכתפיים ושרירי הטרפז וצוואר

26/04/2007 | 23:40 | מאת: דר' גבריאל בן סימון - נטורופט מוסמך

בס"ד שלום לך מאחר והרופא איבחן דלקת אני יכול כטיפול משלים לטיפול שהציע עודד גבע להמליץ לך עךתמצית צמחי מרפא בשם ארטריגון שמכילה צמחים אנטי דלקתיים ומשכחי כאבים. בברכה דר' גבריאלבן סימון נטורופט מוסמך

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש