שריפה/צריבה בשכמה השמאלית בגב

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

01/05/2015 | 00:26 | מאת: בן 23

יש לי כבר 6 שנים בעיה שמתגברת עם הזמן , כאשר אני במצב ישיבה (במחשב , נוהג וכוו..) מתחילה לי תחושת עקצוץ שהופכת לנימול ושריפה שמקרינה לי לצוואר ולשריר האחורי ביד שמאל , יש לומר כי צד ימין של הגוף תקין לגמרי מה שמוזר ושניסיתי כל טיפול אפשרי ללא שום הבנה מה זה (EMG , פיזיותרפיה בכל הסוגים ואורטופדיה ) בסך הכל בן 23 ולא יודע מה לעשות .. תודה.

01/05/2015 | 07:12 | מאת: עודד גבע

שלום רב, זו בעיה מוכרת וידועה בקרב המרבים לשבת על כיסאות. גופנו לא בנוי לישיבות ממושכות מידי. הקפד לקום לעיתים קרובות ולהניע את הגוף - בעיקר את האגן. אם הכאבים לא יחלפו פנה לטיפולי קרניוסקראל או כירופרקטיקה.

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש