כאבים בגב בנקודה מסוימת

דיון מתוך פורום  שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש

24/01/2014 | 14:42 | מאת: אוריאן

שלום דוקטור אני בן 19 וחצי ואני משרת ביחידה קרבית בצבא. לפני כמה שבועות התחילו לי בנקודה מסוימת בגב העליון ב צד שמאל כאבים נקודתיים ודי מעצבנים אני מרגיש את הכאבים. יש לציין שנתפס לי לפעמים הצוואר אני מרגיש חסר אונים שאני לא מצליח להעביר את הכאב הזה, יש לציין שלפעמים אני מרגיש תחושת נימול ביד בגלל שאני בצבא אין לי זמן ללכת לרופא ולהבדק האם הדבר מעיד על משהו מסוכן ? מה אתה ממליץ לעשות דוקטור ?

25/01/2014 | 08:26 | מאת: עודד גבע

שלום לך, זה לא בהכרח משהו מסוכן. במסגרת שרותך ביחידה קרבית אתה סוחב, סביר להניח, משאות כבדים. זה יוצר לחץ על עמוד השדרה ומכאן הנימול והמיחוש. מכיוון שאתה עדיין צעיר מאד סביר כי עם הירידה בפעילות הכאב יחלוף מאליו אך אם הוא אינו חולף והוא מהווה מטרד של ממש בקש לפנות לאורטופד במרפאה צבאית ודרוש צילום גב ולוא רק כדי לשלול אפשרויות. שרות נעים ובהצלחה.

25/01/2014 | 21:26 | מאת: אוריאן

אתה אומר אז שאין ממה לחשוש דוקטור ? למה אני מפחד מזה מאוד

מנהל פורום שחרור מכאבים בטיפולי גב, צוואר וראש